Hirdetés

Ne igyatok sokat az Xbox és a Bethesda bemutatója előtt, hosszú lesz a műsor

|

A júniusi showcase meglehetősen tartalmasnak ígérkezik, és egy alapvetően megbízható forrásnak köszönhetően már azt is tudjuk, hogy pontosan mennyire lesz hosszú.

Hirdetés

Ugyan sajnos E3 már nem lesz idén (és egyáltalán nem biztos, hogy lesz még egyáltalán valaha), de ez nem jelenti azt, hogy a nyáron videojátékos bemutatók nélkül maradnánk. Minden nagyobb cég összerakja a saját tájékoztatóját, köztük a Microsoft és a szárnyai alá tartozó Bethesda is.

A dinamikus duó pontosan 2023. június 11-én tartják meg az Xbox Game Showcase nevezetű partit, ami a jelek szerint meglehetősen hosszú lesz. A futamidő egy ismert és bizonyított szivárogtatótól, Walking Cattől származik.

Hirdetés

Cat elmondása szerint a műsor este 7-től 9-ig tart majd, azaz 2 teljesen órán keresztül masszírozzák majd belénk a Microsoft csodálatosságát. Az egyetlen apróság, amit érdemes ehhez hozzátenni, az az, hogy ez a futamidő tartalmazza a kifejezetten Starfieldre elkülönített szakaszt is, ami önmagában 30 perc lesz. Készüljetek rengeteg űrhajózásra, beszélgetésre és lövöldözésre a Bethesda új szerepjátékával!

A Xbox csapata egyébként ilyenkor mindent magával hoz az indie címektől a demókon át az új AAA bejelentésekig. Ha valaki ki tud tölteni 2 órát egy játékshow színpadán, az Phil Spencer.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)