Hirdetés

Ne maradj le a legfontosabb híreinkről és tartalmainkról: kövess minket Viberen!

|

Már elérhető a GS Viber csatornája - iratkozz fel az értesítésekért!

Hirdetés

Mikor nyitottál meg úgy egy híroldalt utoljára, hogy beírtad a webcímét? Ha a közelmúltban, az szuper - hagyományos módon, tudatosan netezel, nem bízod magad a közösségi oldalak folyton változó és kiszámíthatatlan algoritmusaira, nem hagyod, hogy egy gép döntse el, mit nézz, mit olvass, miről értesülj. 

A Facebook az elmúlt tíz évben központi platformmá vált, sokáig mindenki oda járt mindenért - nem csak az ismerősökkel való kapcsolattartás miatt, de a mémekért és a hírekért is. Ahogy telt az idő, úgy jelentek meg sorra a rivális platformok, amikkel Zuckerbergék is igyekeztek lépést tartani, átalakították, milyen tartalmak kerüljenek előtérbe, már több hirdetést és ajánlott posztot látni a hírfolyamban, mint követett oldalaktól és emberektől származó bejegyzést.

A változások eredményeképp a hírek (és minden külső oldalra mutató link) jelentősen háttérbe szorultak, a híroldalak posztjainak töredéke jut el a felhasználókhoz. Ezt mi is látjuk, mi is érezzük, a videók dominálnak, mert hát a TikTok a csúcs, a követendő példa most mindenki számára.

Hirdetés

Mindeközben az is látható, hogy sokan más platformok felé vándorolnak. Igyekszünk követni őket, titeket, hogy a videójáték- és filmipar újdonságairól megbízható forrásból értesüljetek: jelen vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a X-en, és most már

a Viberen is.

A Viber csatornánkra feliratkozva értesítést kaphattok a legfontosabb híreinkről, cikkeinkről, videóinkról - nem küldünk napi 3-4 üzenetnél többet, azok viszont tényleg olyanok lesznek, amikről nem akartok majd lemaradni. Készülünk szavazásokkal, kvízzel is, lehet, hogy mémeket is küldünk, ha nagyon viccesnek találjuk őket, de a funkció legnagyobb előnye szerintünk az, hogy ami fontos, az biztosan eljut majd hozzátok. Mi több, még matricáink is lesznek (idővel)!

A linkre kattintva már csatlakozhattok is, szuper egyszerű a dolog. A Viber app mobilon és asztali gépeken is használható, javasoljuk, telepítsétek mindkettőre. 

Köszönjük, ha velünk vagytok, velünk tartotok, velünk maradtok, izgalmas dolgok jönnek még a közeljövőben! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)