Hirdetés

Necromunda: Underhive Wars bejelentés - újabb Warhammer 40K-s játékfeldolgozás jön

|

Újabb, a Warhammer 40 000-hez kapcsolódó társasjáték kap videojátékos feldolgozást egy korábban már félig-meddig bizonyított stúdió gondozásában.

Hirdetés

A Focus Home Interactive gyakorlatilag futószalagon gyártja a Warhammer és a 40K különböző spin-off társasjátékaiból készülő játékokat, a sci-fi univerzumban például az ő égiszük alatt jelent meg több más cím mellett a Battlefleet Gothic: Armada és nemrég a Space Hulk: Deathwing is. Ma egy újabb feldolgozást jelentettek be, ezúttal a Necromunda van soron.

Az eredetileg egy tucatnál kevesebb figurával játszott játékban alvilági bandák csapnak össze egymással egy elhagyatott városrész feletti uralomért, ami érdekes témának tűnik. Nem túl meglepő módon a francia kiadó ismét a Rogue Factor csapatát kérte fel, akik előzőleg a Warhammer Fantasy nagyon hasonló spin-offját dolgozták át videojátékká Mordheim: City of the Damned címmel. A 2015-ös játék minősége alapján nagyon nem kell aggódnunk, de azért nem lenne rossz, ha valamennyit fejlődne és saját egyéniséggel bírna a Necromunda játék. A projektről egyelőre nem sokat tudunk, de a kiadó február 1-jén és 2-án megrendezésre kerülő sajtóeseményén részletesebben is bemutatják majd játékot.

Mit szóltok a bejelentéshez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)