Hirdetés

Nedves karakterek, indokolatlan tűzijáték - elképesztő hibákat produkál a The Last of Us Part 1 PC-s változata

|

Röhejesen rossz lett a The Last of Us Part I PC-s portja.

Hirdetés

Míg vannak, akik állítólag viszonylag problémamentesen élvezhetik a The Last of Us Part 1 PC-s változatát, sokan küszködnek vállalhatatlan grafikai hibákkal. A hajak össze-vissza állnak, a textúrák ugrálnak, és néha a karakterek szemszögéből láthatjuk, hogy milyen is lehet erős tudatmódosító szereket fogyasztani.

A The Last of Us Part 1 PC-s portja borzalmas állapotban van, még annak ellenére is, hogy a fejlesztők több héttel eltolták a megjelenést a "lehető legjobb minőség" elérése kedvéért. Ha ez a lehető legjobb minőség, akkor el se merjük képzelni, hogy hol tartottak vele március 3-án, amikor az eredeti tervek szerint megjelent volna.

Hirdetés

Persze a rajongók még a borzalmas Steam értékelések ellenére is tudják, hogy a The Last of Us egy csodálatos kaland, így a hibákon nevetve remélik, hogy az Iron Galaxy és a Naughty Dog hamar megoldja a gondokat. Végülis az alábbi képen látható hiba felfogható úgy is, hogy stilizált lett a megjelenítés a Telltale kalandjátékai előtt tisztelegve.

Az sem kizárt, hogy amikor belepi az agyad a zombigomba, akkor ez lesz az kép, ami eléd kerül. Mi is végtelenül agresszívvá válnánk, ha reggeltől estig neonfények kínoznák a tudatunkat.

TLOUP1, Anyone else having glitches like these on PC?
by u/official_tommy_boi in thelastofus

Mindennek a csúcsa a /u/ArgumentNo6281 által felvett jelenet, ahogy Sarah gyakorlatilag beleáll Joel hátába a túlélés reményében.

Joel has a new strategy
by u/ArgumentNo6281 in thelastofus

Nem mondjuk azt, hogy ez a The Last of Us-élmény, amire vágytunk, de a maga módján érdekes. Ti próbáltátok már? Hogy fut?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)