Hirdetés

Need for Speed - ezért kell majd állandó netkapcsolat

|

Egyre több játék igényel folyamatos internetkapcsolatot. Az új Need for Speed sem fog elindulni ha éppen megtréfál minket a szolgáltatónk és elmegy a net.

Hirdetés

A Need for Speedben csak akkor hasíthatunk az utakon, ha a játékidő alatt megszakítás nélkül online vagyunk. Az állandó internetkapcsolat szükségessége már a Forza Motorsport 5-nél sem tetszett a játékosoknak, de ahogy akkor, úgy most is nyomós indokok húzódnak meg a döntés mögött.

Marcus Nilsson, a játék vezető producere elmondta, az eddigi részekben is nagy hangsúlyt fektettek az Autologra. Ez egy olyan rendszer, mely folyamatosan figyeli teljesítményünket és összeveti azt barátaink eredményeivel. A kapott adatokból pedig statisztikákat és ranglistákat gyárt. Az új Need for Speed játék esetében még emberközelibbé akarták tenni az egész szisztémát, ezért barátaink teljesítménye bele fog épülni a sztoriba és a narráció szerves részévé válik.

Teljesen új fotó módot is kap a Need for Speed, az elkészített képek pedig felkerülnek az internetre, ahol a többi játékos lájkolhatja őket (mint egymás reggelijét). A like-ok után játékbeli valuta lesz a jutalmunk. Kimaxolták a közösségi élményt, azt is biztos. Az Xbox One videórögzítő és streamelő szolgáltatásait is ki szeretné aknázni a fejlesztő Ghost Games, tehát arra is számíthatott, hogy bőven lesz NFS kontent az úgynevezett interneten. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)