Hirdetés

Hivatalos: idén jön az új Need for Speed

|

A fejlesztő Ghost Games és az EA is megerősítette, hogy az év vége felé kapunk egy részt.

Hirdetés

A 2015-ben megjelent Need for Speed reboot nem aratott osztatlan sikert, ám a Ghost Games már dolgozik a következő epizódon. Már korábban azt nyilatkozták, hogy akár még idén megjelenhet, most pedig kiderült, hogy tényleg kapunk egy NFS játékot 2017-ben.

Hirdetés

A Ghost Games azt ígérte, hogy az E3-on több minden kiderül majd a készülő játékról, de annyit már elárult, hogy lesz lehetőségünk testreszabni az autókat és a rendőrös üldözések is fontos szerepet játszanak majd az alkotásban. Illetve a stúdió egy mindenféle jósággal telepakolt, gyönyörű világot ígér, amiben nem muszáj mindig az aszfalton maradni.

"Mindegy, hogy az átalakított verdádat nézegeted vagy épp a kanyonban bánsz el versenytársaiddal, egy olyan világot akarsz látni, ami nem csak szép, de elég területet is biztosít arra, hogy azt csinálj, amit csak akarsz."

Végül pedig még egy fontos részletre kitértek a fejlesztők, mégpedig arra, hogy a 2015-ös résszel ellentétben az idén érkező játékban már nem lesz szükség folyamatos online kapcsolatra, offline is végigjátszhatjuk az egyjátékos módot.

Kíváncsian várjuk, milyen bejelentéssel készül az Electronic Arts az E3-ra, mert ez eddig egész jól hangzik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)