Hirdetés

Need for Speed - a sorozat legszebb és legizgalmasabb része jön

|

Nagyjából egy éven belül megjelenik egy új Need for Speed játék, ami az EA ígérete szerint tényleg innovatív lesz.

Hirdetés

Nyilván könnyű azt állítani, hogy a következő lesz a leg-leg, és miért is állítana bárki mást, de még semmit nem láttunk belőle, és minimális információnk van az új Need For Speed játékkal kapcsolatban. A két évvel ezelőtti reboot nem sikerült túl jól, van mit bizonyítania a Ghost Gamesnek.

Egyelőre annyi biztos, hogy a játék legkésőbb 2018 márciusában megjelenik. Andrew Wilson ígérete szerint még jobban rámennek a kompetitív online játékra (pedig az online szegmens mind a Rivalsben, mind a 2015-ös NFS-ben totál fölösleges és elhanyagolható volt), és javítanak a látványon is. Azért adtak több időt a csapatnak, hogy az innovációra tudjanak koncentrálni.

Mit gondoltok, mi volna a helyes irány, ha nem az, hogy újraélesszék az Underground szériát? Egy The Crew-szerű NFS-hez mit szólnátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)