Hirdetés

Need for Speed - újra az utcai versenyzők és a zsaruk párharca kerül előtérbe

|

Az Electronic Arts még nem sokat árult el az idén érkező játékról, de legalább ezt megerősítette.

Hirdetés

Mióta a Ghost Games viszi a szériát, zajlik az identitáskeresés, de sajnos nem nagy sikerrel. A 2015-ös reboot iránya jó volt, de a megvalósítás nem az igazi, a Payback pedig teljesen félrecsúszott.

Hirdetés

Nem tudni még, pontosan milyen lesz a 2019 őszén megjelenő Need for Speed, ahogy az sem biztos, hogy ismét a Ghostra bízták elkészítésének feladatát. A befektetőknek Andrew Wilson a napokban annyit mondott, hogy "a franchise magját képező" témát, az utcai versenyzők és rendőrök küzdelmét veszik elő ismét, mely alapján nem egyértelmű, hogy folytatják-e a Paybacknél látott irányt, vagy visszanyúlnak mondjuk a Most Wantedig. Akárhogy is lesz, örülünk, hogy nem akarnak ismét egy teljesen másmilyen útvonalon elindulni.

Ti milyen Need for Speedet szeretnétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)