Hirdetés

Need for Speed - a kreativitáson van a hangsúly a Showcase frissítésben

|

Jövő héten újabb nagy frissítést kap a Need for Speed, melynek köszönhetően egyebek mellett megoszthatjuk egymással autóink festéseit, illetve új alkatrészek is érkeznek.

Hirdetés

Amikor pár hónap múlva a Need for Speed megjelenik PC-re, már egy sokkal tartalmasabb játék lesz, mint a konzolos megjelenéskor volt.

Két nagy frissítést (ezt és ezt) kaptunk eddig a játékhoz, és mindkettő határozottan jobbá, élvezetesebbé tette. Valószínűleg a harmadik is finomhangolja egy kicsit a játékmenetet, viszont a hangsúlyt itt is a tartalmi bővítés kapja.

A február 3-án érkező patch-csel bekerül az autófestések megosztásának lehetősége, így bárki mások számára hozzáférhetővé teheti, amit alkotott, és válogathat a többi játékos alkotásai közül. A Snapshot Pro móddal úgy készíthetünk fényképeket autóinkról, hogy átállíthatjuk a mélységélességet, a fényerőt, a kontrasztot és sok mást  illetve szűrőket rakhatunk a fotókra. Összesen 11 autó kap új alkatrészeket, köztük a Ford Focus RS, a BMW M3 E92, a Ford Mustang GT, valamint a Nissan Silvia Spec-R. Végezetül pedig már nem csak átírhatjuk a rendszámot, hanem megváltoztathatjuk a hátterét is a korábbi NFS játékokból ismertek mintájára, illetve lecserélhetjük a keretet.

A frissítéssel három új trophy/achievement szintén érkezik. Izgatottan várjuk.

Szerintetek mi hiányzik még a játékból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)