Hirdetés

Need for Speed - már ma kipróbálhatjuk, videón a játék első 20 perce (videó)

|

Bár a játék megjelenéséig még nagyjából egy hetet várnunk kell, vannak, akik már most kipróbálhatják a Need for Speed rebootot, és már meg is mutatták nekünk, hogy indul a versenyzői karrierünk.

Hirdetés

Mivel a Ghost Games által egy év kihagyás után újragondolt Need for Speed már elkészült, lassan mindent tudunk a játékról, és játékmenetet is bőven láthattunk. A megjelenésig viszont hangolódhatunk a játék elejét egyben megmutató videóval, ami szerencsére spoilerekkel nem fenyeget.

Mivel az EA Access tagok már most letölthetik az új NFS-t egy tízórás próbaidőszakra (csak Xbox One-ra, mivel a szolgáltatás csak azon a platformon érhető el), a játékra eléggé rágyógyult YouTuber, Alex jóvoltából megnézhetjük, milyen versenyekkel indul a Ghost Games alkotása. Mivel a sztori ismét előtérbe kerül, volt olyan kedves a videós, hogy az átvezetők egy részét kivágta a felvételből, így nem kell aggódnunk, hogy nem első kézből élhetjük át mondjuk Ken Block belépőjét (ha egyáltalán ő megjelenik a játék elején).

Ti várjátok már a Need for Speed rajtját (vagy velem együtt a tavaszi PC-s megjelenést)?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)