Hirdetés

Még a héten bemutatkozik az új Need for Speed

|

Elindult egy visszaszámláló, mely alapján nem kell a gamescomig várnunk a bejelentésre.

Hirdetés

A júniusi EA Play még a vártnál is unalmasabb lett, pedig könnyen feldobhatta volna az új Need for Speed bemutatója. Már hetekkel előtte tudtuk, hogy idén folytatódik a sorozat, de az EA még nem volt kész megvillantani az új részt.

Hirdetés

Most azonban eljött az idő. A hivatalos oldalon megjelent számláló alapján augusztus 14-én délután 3-kor fogják leleplezni a játékot, mely elvileg a Need for Speed Heat nevet viseli majd. Annyit tudni még, hogy (sajnos) ismét a Ghost Games fejleszti, illetve korábban megerősítették, hogy sportautók és rendőrök állnak majd a középpontjában, amire azért nagy tételben mertünk volna fogadni. Nem temetjük már most, reménykedünk, hátha észhez tértek a srácok az elmúlt két évben.

Titeket lázba tud még hozni a Need for Speed széria?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)