Hirdetés

Need for Speed - kiszivárgott az új rész címe?

|

Még idén érkezik egy új Need for Speed játék, és a jelek szerint már azt is tudjuk, hogy milyen címmel kell majd keresnünk a boltokban.

Hirdetés

Az idei E3-on az EA nem leplezte le a készülő új Need for Speedet, de azt pontosan tudjuk, hogy terveik szerint még idén ki fogják adni a játékot. A legkézenfekvőbb megoldás az lenne, ha a hamarosan kezdődő gamescomon mutatnák majd be az új részt, de most úgy tűnik, hogy egy picivel korábban is megismerhettük a játék címét. 

Hirdetés

Egy osztrák viszonteladó, egészen pontosan a Gameware ugyanis pontos címmel listázta a játékot saját weboldalán PS4 és Xbox One platformokra. A weboldalon látható dobozképek egyébként biztosan nem valódiak, nem csak azért, mert ezeken a Need for Speed 2019 cím szerepel, hanem azért is, mert a rajta látható grafika a Need for Speed No Limits egyik promóciós képén alapul. 

Remélhetőleg a gamescom után már okosabbak leszünk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)