Hirdetés

Ajándékot hozott a Need for Speed Heat Black Market frissítése

|

Megérkezett az autós csoda márciusi frissítése, amiben egy új karakter, új küldetéssor és két új járgány vár ránk számtalan játékmechanikai tapasz mellett.

Hirdetés

A Need for Speed Heat rajongók toporzékolva várják az új tartalmi csomagokat, és bár a mostani frissítés nem adott túl sok tennivalót adni a veteránoknak, azért tartalmaz elég apróságot ahhoz, hogy éreztesse jelenlétét. A Black Market feature köré felépített csomag ma délelőtt érkezett és 7,7-8,4GB-ot nyom, választott rendszerünktől függően.

Hirdetés

Benne vár két új járgány, az Aston Martin DB11 Volante '19, amit mindenki ingyen beszerezhet, ha lepacsizik az új karakterrel, Raziellel és teljesíti a Black Market küldetéssort. A második verda, a McLaren F1 '93 már egy fizetős cucc, és ezért sajnos a valódi tárcánkat kell kinyitnunk. Raziel egyébként fontos szereplő, aki új kihívásokkal fog lefoglalni minket, ezekért pedig új jutalmakat is kínál majd.

A csomag egyébként számtalan életminőségbeli változtatást hozott, mint például az állítható kameraremegést vagy az új tárgyakról szóló értesítések átdolgozását. Kaptunk további verseny intrókat, győzelmi animációkat és sok egyebet. Ha mostanában hanyagoltad a Heatet, akkor most érdemes lehet visszanézni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)