Hirdetés

Need for Speed: Heat - őrült száguldás a legújabb gameplay videókon

|

A látványra és az iramra biztosan nem lesz panaszunk a következő Need for Speed játék esetében.

Hirdetés

Nem kell már sokáig várni a Need for Speed Heat megjelenésére, ennek fényében pedig nem is csoda, hogy szépen lassan egyre több információ és gameplay anyag csordogál a játék kapcsán. Viszonylag hosszú ideig alacsony fordulatszámon pörgött a kiadó, ha a Heatről volt szó, most viszont ez szemmel láthatóan megváltozik, érzik ők is, hogy közel a nagy nap.

Hirdetés

Az alábbi videókon ti is megcsodálhatjátok mozgás közben a játékot. A Need for Speed Heat utcai futamait Palm Cityben nyomhatjuk majd le, és első ránézésre egyértelmű, hogy ezt a várost bizony Miamiról mintázták a fejlesztők. Bökjetek rá a nagy Play gombokra, és nézzétek meg, hogyan is fest az új Need for Speed.

A Need for Speed Heat november 8-án fog megjelenni PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. Ti várjátok már? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)