Hirdetés

Aranylemezre került a Need for Speed Heat, új gameplay is látható

|

A következő Need for Speed fejlesztése hivatalosan is befejeződött, és már csak néhány hetet kell várnunk a megjelenésig.

Hirdetés

Ben Walker, az EA globális közösségi menedzsere hozta a jó hírt, miszerint a Need for Speed Heat aranylemezre került, tehát a fejlesztés befejeződött. A játék kész van, már csak meg kell várnunk, amíg az EA el is juttatja azt hozzánk.

Hirdetés

A játék két részre lesz osztva: nappal versenyezhetünk majd a szabályozott körülmények között megtartott Speedhunters Showdown versenyeken, ahol pénzt gyűjthetünk és azzal tuningolhatjuk a verdákat, illetve este részt vehetünk illegális versenyeken, ahol a hírnevünket növelhetjük, de ott a renderőkkel is összetűzésbe keveredhetünk.

Walker a játék elkészültének örömére gyorsan kirakott két apró klippet is.

A Need for Speed Heat megjelenés 2019. november 8-án esedékes PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ti adtok neki majd egy esélyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)