Hirdetés

Need for Speed Heat - nem lesznek loot boxok

|

A széria rajongói egy kicsit nyugodtabban várhatják a következő epizódot.

Hirdetés

A napokban mutatkozott be a Need for Speed Heat, amelyben újfent tuningolt verdákban húzhatjuk ki a gyufát a rendőröknél. A Ghost Games remélhetőleg hallgatott a felhasználói visszajelzésekre és egy olyan versenyjátékon dolgozik, amellyel elégedettek lehetnek a rajongók - a pofás gyűjtői kiadás például kiindulásnak megteszi. 

Hirdetés

Az is szimpatikus lehet sokak számára, amit egy kérdezz-felelek során az EA közösségi menedzsere, Ben "F8RGE" Walke megerősített, miszerint a Heat nem fog a Payback sorsára jutni: nincsenek benne loot boxok és nem is lesznek. Sem loot dobozok, sem "meglepetésmechanikák", semmi. Ehelyett a hagyományos DLC-modellt használják majd, vagyis számíthatunk kocsikat tartalmazó csomagokra és olyan "időmegtakarító" pakkra is, amely felfedi a gyűjthető cuccokat a térképen.

A Need for Speed Heat november 8-án jön PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Örültök neki, hogy nem lesznek benne loot boxok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)