Hirdetés

Need for Speed Heat - magyar feliratos előzetes hangol a megjelenésre

|

Hamarosan megjelenik a Ghost Games következő játéka, a Need For Speed Heat. Az Electronic Arts viszont már most kedveskedett nekünk egy launch trailerrel.

Hirdetés

Nem kell már sokáig várunk a Need for Speed Heatre, ami reményeink szerint visszaállíthatja majd a széria utóbbi időben kissé megkopott renoméját. Az biztos, hogy az új előzetes nem könnyíti meg a várakozást. 

Hirdetés

Csupán november 8-ig kell már csak kibírnia a Need for Speed széria rajongóinak, ekkor fog ugyanis megjelenni a legújabb epizód, a Heat. A kiadó viszont már most szerette volna némileg megemelni a pulzusunkat, ezért kiadtak egy új előzetes, ami leginkább a közelgő játék hangulatát hivatott átadni. Ezt a feladatot csont nélkül teljesíti, mi pedig dobtunk még rá egy magyar feliratot is, a lehető legteljesebb élmény érdekében. 

Ha a jövőben sem akartok lemaradni a feliratos trailerekről (legyen szó akár filmekről, akár videojátékokról), akkor mindenképp iratkozzatok fel: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)