Hirdetés

Need for Speed Heat - a 4K-s látványra nem lehet panasz

|

Igencsak jól fognak mutatni a tuningolt verdák a lehető legjobb PC-s beállításokkal.

Hirdetés

Mindössze néhány nap választ el bennünket a Need for Speed Heat megjelenésétől, az EA pedig vadonatúj fotókkal igyekszik még jobban ráhangolni minket a játékra.

Hirdetés

A Frostbite grafikai motorral készült Heatben több mint 120 különböző autót tuningolhatunk majd kedvünkre, és Palm City városa is változatos, látványos helyszínnek ígérkezik. Az újonnan publikált 4K felbontású képeken több különböző szögből, verseny közben és a garázsban is megcsodálhatjuk a verdákat, és kapunk egy panorámaképet a városi zord időjárásról is. Nézzétek meg ti is alább.

A Need for Speed Heat november 8-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Nektek hogy tetszik, beneveztek vele egy körre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)