Hirdetés

Need for Speed Heat - már az első héten rekordot döntött

|

A fejlesztőcsapat egy nem mindennapi eredménnyel büszkélkedett el a közösségi médiában.

Hirdetés

Vállalható gépigénnyel és a tesztek alapján elfogadható minőséggel farolt be a Ghost Games legújabb versenyzős játéka, a Need for Speed Heat, amely a visszajelzések alapján minden szempontból jobb lett a Paybacknél. Erről a fejlesztőcsapat már a kezdeti eredmények láttán is megbizonyosodhatott

Hirdetés

A stúdió Twitteren osztott meg a játék fejlesztésében résztvevő munkatársakról csoportképeket, a kísérőszövegben pedig eldicsekedett azzal, hogy már az első héten új rekordot állítottak fel a Need For Speed Heattel: a csapat szerint az említett időszak alatt többen játszottak, mint az Electronic Arts franchise-ának bármelyik másik címével ebben a generációban. Elismerésre méltó teljesítmény.

A Need for Speed Heat már elérhető PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)