Hirdetés

Kiszivárogtak az első részletek a Need for Speed: Heatről

|

Még a mai bejelentés előtt előkerült pár fontos apróság, többek között az, hogy egy nyílt világú versenyélményt kapunk, és nem kell mindig online lennünk hozzá.

Hirdetés

Az már korábbi bakikból kiderült, hogy a következő Need for Speed játék címe Need for Speed: Heat lesz, de ennél most jelentősen több infó került elő. Érdemes minden szivárgást óvatosan kezelni a hivatalos bemutató előtt, így ez a lentiekre is vonatkozik. Bármilyen közel is van a bemutató.

Hirdetés

A szivárgás szerint egy sötétebb és komolyabb történet vár ránk, egy teljesen nyílt világban. A korábbi epizódokkal ellentétben itt nem lesz szükségünk folyamatos internetkapcsolatra a játékhoz, ami valószínűleg sok NFS rajongónak jóleső hír lesz.

A megjelenítésért valószínűleg ezúttal is a Frostbite felel, így PC-n rengeteg beállítási lehetőséget kapunk. A grafikai részleteken túl élvezhetjük még az esős időjárást, de off-road versenyzést nem. Az autók azért sérülnek majd, így érdemes lesz nem a falon kanyarodni, ha el akarunk jutni a célig.

A játékban nem lesznek napszakok, az egész éjszaka játszódik, de lesz lehetőségünk egyes versenyeket és küldetéseket nappal lepörgetni. A sztori főszereplője egyébként egy nő lesz, de többet még nem tudni róla.

A fentieken túl még pár apróság csak úgy pontokba szedve:

  • A Ghost ezt a játékot fogja alapként kezelni a jövőbeli NFS címekhez
  • Árkádos vezetési élmény
  •  A tuningolás hasonló lesz, mint a 2015-ös NFS-ben
  • A grafika hasonló lesz a 2015-ös NFS-hez
  •  Lesznek rendőrök és üldözés
  •  Benzinkutaknál rakhatjuk rendbe a járgányokat
  •  Menő versenyek
  • +18-as besorolás

A játék hivatalos bemutatójáig csak pár órát kell várnunk. A bejelentő stream délután 3-kor kezdődik:

Nektek egyelőre hogy tetszik a cucc?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)