Hirdetés

Need for Speed Hot Pursuit - Autolog Recommends trailer

|

Emberi kapcsolatainkért aggódik az EA

Hirdetés

Valóban aggódhat vásárlóinak barátságai miatt az EA, ha még egy kis trailert is szentelt a Need for Speed: Hot Pursuitban rejlő magánéleti veszélyek megismertetésére.

Az EA szerint a legnagyobb veszélyforrás az Autolog, ami egyfajta baráti ranglista és versenyhely. Ezen keresztül bármikor kihívhatjuk egy utcai versenyre ismerőseinket, ami így valószínűleg gyakran fog frusztrációt okozni a felekben, hiszen egyszerre mindig csak egy győzhet. Ugyan ez az Autolog tartja majd számon mindenki rekordjait és statisztikáit is, melyek megdöntése újfent motiválhat, de egyben alá is áshatja a kapcsolatainkat. Ők szóltak előre!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)