Hirdetés

Need for Speed: Hot Pursuit - PC-n nincs DLC

|

Az EA bejelentette, hogy a PC-s NFS nem kap Super Sports DLC-t.

Hirdetés

Sajnos úgy tűnik, hogy a Need for Speed: Hot Pursuit PC-s változata kimarad mindenféle letölthető jóságból, mert az EA nemrég bejelentette, hogy ez a verzió nem kapja meg a konzolokra már beígért Super Sports DLC-t.

Erre tromfolt rá a Criterion, mikor kiegészítette kiadója szavait, miszerint a PC-sek egyáltalán nem számíthatnak semmiféle letölthető tartalomra játékukhoz. „Korlátozottak az erőforrásaink, ezért képtelenek vagyunk minden platformra új tartalmakat szolgáltatni, habár a frissítéseket és bizonyos tartalmakat ugyanúgy a PC-sek is megkapják majd." a „bizonyos tartalmakról" nem esett több szó, de a dolog ettől függetlenül még elszomorító.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)