Hirdetés

Szavazz: melyik volt a legjobb Need for Speed játék?

|

Nem könnyű kiválasztani az abszolút kedvenceteket az 1994 óta futó sorozatból, de azért mi most teszünk egy próbát.

Hirdetés

Ma reggel beszámoltunk a feltuningolt Need for Speed: Most Wantedről, és örömmel láttuk, hogy legalább annyira rápörögtetek a modra ti is, mint mi. Ennek apropóján elindult a szerkesztőségen belül egy beszélgetés arról, hogy melyik is a legeslegjobb Need for Speed játék, ebbe pedig szeretnénk bevonni benneteket is. Nyilván nem egyszerű rábökni egyetlenegy epizódra az alábbi maratoni hosszúságú felsorolásból, de azért próbálkozzatok meg vele, tegyétek a szívetekre a kezeteket, tisztításátok meg az elméteket, menjetek le alfában, és aztán annak rendje s módja szerint válasszátok ki azt a Need for Speedet, ami az összes eddig megjelent játék közül a ti személyes kedvencetek. 

Hirdetés

Lent a kommentek között pedig természetesen jöhetnek a kifejtős válaszok is, amelyekben részletesen is megindokoljátok a döntéseteket, vagy ha véletlenül kihagytunk valamit, azt is tudassátok velünk bátran!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)