Hirdetés

Need for Speed megjelenés - kiszivárgott dátum és részletek

|

A Microsoft véletlenül fellőtte a Need for Speed reboot termékadatlapját, amiről a megjelenési dátum mellett megtudhattunk néhány részletet magáról a játékról is.

Hirdetés

Ejnye, no, Microsoft. Az Electronic Arts valószínűleg az E3-ig várni akart a Need for Speed reboot részleteinek bejelentésével, de valaki hibázott, idő előtt kiderültek a legfontosabb dolgok.

Azt most ne boncolgassuk, hogy az ilyen szivárgások mennyire megölik a leleplezés utánozhatatlan élményét, biztosan maradt még megmutatnivalója az EA-nek a júniusi rendezvényre, de azt már most tudjuk, hogy a Need for Speed megjelenés november 3-ra várható. A játék címe hivatalosan is csak ennyi, nem pedig Underground 3, de ez végülis tök mindegy. Az eseményeknek egy elképzelt, szabadon bejárható, nyugati parti város, Ventura Bay ad otthont, ami „akkor ébred fel, mikor te már alszol”. Öt stílusban (Speed, Style, Build, Crew és Outlaw) versenyezhetünk, mindenki azt választhatja, ami a szívéhez közelebb áll. Arról nem tudunk, hogy ezek pontosan mit takarnak, és pusztán a versenyek közötti megfontolt válogatással, vagy esetleg pontok egy skillfán való elosztásával tolódhatunk egyik-másik irányba. A Microsoft honlapján ugyan már nincs fent az adatlap, de valakinek sikerült lementenie, úgyhogy íme, tekintsétek meg ti is saját szemetekkel:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)