Hirdetés

Need For Speed: Most Wanted - A single player örömei

|

A The Run kiábrándítóan rövid egyjátékos kampánya után a Criterion nagy hangsúlyt fektet a 2012-es Need for Speed: Most Wanted singe player részére.

Hirdetés

Fairhaven City pont olyan, mint a legtöbb nagyváros egyetlen dolog kivételével: itt nem munkával vagy üzlettel keressük meg a kenyerünket, hanem versenyzéssel és a zsaruk elől való meglógás a hab életünk tortáján. A nyitott, felfedezhető területen ellenfeleink legfőbb célja, hogy ők legyenek a legkeresettebbek. Természetesen ehhez nekünk is lesz pár szavunk, de nézzük meg közelebbről is, hogy milyen részletekkel csábít a Need for Speed: Most Wanted egyjátékos kampánya:

A játék november elsején várható PC-re, PS3-ra, X360-ra, PS Vitára, valamint iOS és Android eszközökre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)