Hirdetés

Need for Speed: Most Wanted - Előzetesen az autócsodák

|

A Criterion azt teszi, amihez legjobban ért: a Burnout sorozat legjobb elemeit ülteti a Need for Speed hangulatba, amihez a járművek megléte is hozzátartozik.

Hirdetés

A rajongók egy csoportja szerint a Need for Speed név már nem ugyanazt a minőséget képviseli, mint amit akár 8-10 éve jelentett, de megint mások arra esküsznek, hogy nem is történhetett volna jobb váltás a címmel, mint a Shift és a Most Wanted feldolgozásának mellékszála. A fokozott érdeklődést mi sem tükrözi jobban, mint hogy a stúdió már a Need for Speed mozifilmet tervezi...

Remélhetőleg a 2012-es Need for Speed: Most Wanted a Burnout sorozat legjobb elemeit ötvözi majd a klasszikus Need for Speed hangulattal, talán ezt is felfedezhetjük a legújabb előzetesben, amelyben a játék autócsodáit vehetjük közelebbről is szemügyre. Akad itt Hummer H1 Alpha, Corvette ZR1 és Koenigsegg Agera R is, melyekkel a legfőbb feladatunk az lesz, hogy felhívjuk magunkra a rendőrök figyelmét. Ilyen paripákkal élmény lesz száguldani!

A Need for Speed: Most Wanted november másodikán robog be PC-re, PS3-ra és X360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)