Hirdetés

Need for Speed: Most Wanted - két konzolra, egy áráért

|

A Need for Speed: Most Wantedel kapcsolatban felmerült a Cross Buy lehetősége, amivel egyik verzió megvásárlásával kettőt is megkaphatunk.

Hirdetés

Az EA figyelmét felkeltette a Sony Cross Buy sémája, aminek lényege, hogyha megvásároljuk adott játék PS3-as változatát, ingyen megkapjuk annak Vita kiadását is. „Épp megfontoljuk a lehetőséget, de nincs hivatalos bejelenteni valónk ezzel kapcsolatban.” 

A kommentből kiderül, hogy nem zárkóznak el a lehetőségtől, így nem lepődnénk meg, ha nemsokára megérkezne az a hivatalos bejelentés. A Need for Speed: Most Wanted PC, PS3, Vita és Xbox 360 platformokon lesz játszható november 2.-ától Európában, mobiltelefonos változatok is várhatóak Android és iOS rendszereken.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)