Hirdetés

Need for Speed Most Wanted - Mozgóképen az Ultimate Speed Pack

|

Első sorban újabb verdákkal bővíti a jelenleg sem elhanyagolható arzenált a Need for Speed: Most Wanted következő letölthető csomagja.

Hirdetés

A mától mindhárom érintett platformra (PC, PS3, X360) elérhető, új prémium DLC segítségével tovább bővíthetjük az alapjáték verdabázisát, méghozzá nem is akármilyen négykerekűekkel. Az Ultimate Speed Pack a következő aszfaltbetyárokkal kívánja élvezetesebbé tenni a Need for Speed: Most Wanted játékmenetét: Pagani Zonda R, McLaren F1 LM, Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse, Lamborghini Aventador J és Hennessey Venom GT Spyder.

A tíz dollár körül mozgó tartalmi bővítés persze nem csak pár kocsiból áll, pénzünkért cserébe kapunk még új Most Wanted List eseményeket, új díjakat, feloldható tárgyakat és 70 vadonatúj Car Milestones is üti a markunkat. Az Electronic Arts az információk mellett egy rövid kedvcsinálóval is jelentkezett az Ultimate Speed Pack népszerűsítésének érdekében:

A Need for Speed: Most Wanted november másodikán jelent meg PC-re, PS3-ra, X360-ra, PS Vitára, valamint iOS és Android eszközökre. Ugye nem hagyjátok ki a játékot a GameStar Advent utolsó akciójaként?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)