Hirdetés

Need for Speed Payback - így néz ki egy verseny PC-n, 4K felbontásban, 60fpssel

|

Az Nvidia szállította a legfrissebb Need for Speed Payback videót. Mindent maxra tolva brutális látványban lesz részünk.

Hirdetés

Az Nvidia jóvoltából végignézhetünk egy teljes sprint versenyt a Need for Speed Paybackből. Ez valódi játékmenet anyag, ami nem csak azért fontos mert reálisabb képet ad az élményről, hanem azért is, mert ez a PC-s verzióból származik. Minden maxon, 4k-ban, 60 fps sebességgel. Már lobog is a fekete-sárga hajunk a szélben...

Arról nincs információ, hogy milyen gépen pörgették is a versenyt, de az gyanítható, hogy legalább egy 1080Ti dolgozott a gépházban. Akárhogy is, a zene és a látvány azért odateszi az élményt, főleg ilyen vassal biztosítva a látványt. 

A Need for Speed Payback megjelenés 2017. november 10-én várható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Ti adtok neki egy esélyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)