Hirdetés

Need for Speed Payback - nyugi, ki lehet kapcsolni az akciókamerát

|

A Need for Speed Payback mozis hatását hivatottak erősíteni az összezúzott ellenfeleket megmutató rövid animációk, de sokaknak nem jött be a feature, ezért ha szeretnénk, kikapcsolhatjuk.

Hirdetés

Az EA és a Ghost Games elég egyértelműen arra törekszik a Need for Speed Payback fejlesztése közben, hogy a Halálos Iramban filmsorozat hangulatát megidézve minél több őrült akciójelenetet paszírozzon a játékba. Bizonyos szempontból viszont úgy tűnik, túlzásba estek, ezért az egyik hangulati elemet opcionálissá teszik.

Hirdetés

A játék weboldalán felbukkant legújabb blogposzt szerint nem csak Paca gamescomos beszámolójában szerepelt, hogy az összetört ellenfeleket megmutató animációk hamar unalmassá válnak és megtörik a játékmenet folyamatosságát. Ez volt az egyik leggyakoribb panasz a Need for Speed Paybackre mind az EA Play, mind a kölni rendezvény alatt, így a készítők elárulták, hogy kikapcsolhatóvá tették a Car Wreck Camera nevű feature-t.

Emellett kiderült még a blogposztból, hogy újfajta optikai tuningként bekerülnek a légrugós felfüggesztések, hogy leültethessük az autónkat, mikor szeretnénk (ezt láthatjátok a fenti gifen). Végül kiadtak egy új koncepciós rajzot is, amin az a reptér látható, ahol az első garázsunk lesz.

Mit gondoltok, elég lesz az animációk kikapcsolása, vagy így is bukásra van ítélve az akciófilmesített Need for Speed Payback?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)