Hirdetés

Need for Speed Payback - ilyen olcsón még nem versenyezhettünk

|

A Need for Speed széria legújabb darabja is bekerült az EA előfizetéses szolgáltatásába, így most mindössze néhány dollárért elvihetjük egy körre. Vagy több körre.

Hirdetés

Nem lett kiemelkedő alkotás a tavaly megjelent Need for Speed Payback, ám ennek ellenére remek szórakozást nyújthat annak, aki szívesen versenyezne egy kicsit menő járgányokkal Vegasban. Most mindennél kedvezőbb megoldás van erre.

Hirdetés

Nemrég a Need for Speed Payback is helyet kapott az EA Access, illetve az Origin Access kínálatában, így az előfizetők végre ezt a játékot is nyomhatják teljes verzióban. Előbbi Xbox One-ra érhető el, és a 4.99 dolláros, azaz kicsivel több mint 1300 forintos havidíj ellenében számos játékot nyüstölhetünk a konzolon, amíg tart az előfizetés. Utóbbi pedig PC-re van, és 3.99 dollárért, szóval nagyjából 1000 forintért egy csomó játék válik elérhetővé az előfizetés idejére.

Nektek hogy tetszett a Need for Speed Payback?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)