Hirdetés

Need for Speed Payback - szabad kószálást és egyéb újdonságokat hoz a mai patch

|

A mai nap folyamán érkezik a Need for Speed Payback februári frissítése, ami nem csak az Alldrive mód miatt érdekes.

Hirdetés

A napokban megint nem dicséretek miatt került elő a tavalyi Need for Speed, de a csapatnak még van esélye javítani a játék megítélésén. Meg a sajátján is.

Hirdetés

Ma jön a következő frissítés, melynek legfontosabb újítása az Alldrive: Hangout mód, ami lehetővé teszi, hogy pajtásainkkal és más játékosokkal együtt autózzunk Fortune Valley útjain.

Bekerülnek továbbá az úgynevezett catch-up packek, melyek megvásárlásával gyorsabban fejleszthetjük autóinkat szériamodellből csúcsgéppé. Háromféle változat lesz elérhető, a 6-os szintű a 3. fejezet végén, a 11-es a 4. végén, a 16-os pedig az 5. végén válik elérhetővé. Játékbeli pénzért lehet őket kiváltani, 71 400, 131 000 és 180 000 kreditet kell fizetni értük attól függően, milyen magas szintűek.

Jön továbbá öt különböző színű kerékfüst és világítás, egy gombnyomásra széttörhetjük az összes nem használt speed cardot, fejlődik a Snapshot Pro mód is (szűrők kerülnek be, nő a kamera maximális távolsága, és a háttérben található tárgyak minősége is jobb lesz), illetve javul a menü.

Ti milyen újdonságot látnátok még szívesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)