Hirdetés

Need for Speed Payback - bőven van lóerő és feszültség a launch trailerben

|

Befutott a Need for Speed Payback utolsó előzetese, amiben nem csak a száguldásból, de a történetből is kapunk némi ízelítőt.

Hirdetés

Ugyan hivatalosan csak november 10-én jelenik meg a Need for Speed Payback, az EA Access és az Origin Access előfizetői már kipróbálhatják a játékot. Így a kiadó elérkezettnek látta az időt a launch trailer kiadására is, ami jól néz ki, de sok meglepetést nem tartogat.

Hirdetés

A Frostbite motorról eddig is tudtuk, hogy piszok jó látványvilágot lehet vele elérni, az új videóban pedig nem csak azt láthatjuk, a technológia segítségével milyen versenyeket és nem kevés roncsot produkáló autós üldözéseket varázsolt a képernyőre a Ghost Games. Az előzetesben belenézhetünk abba is, milyen feszült pillanatokat tartogat a Need for Speed Payback története, illetve az egyensúly kedvéért egy viccesebb jelenetet is bevágtak a készítők.

Ti kipróbáljátok az idei részt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)