Hirdetés

Need for Speed Payback - idén bekerül az online szabad mászkálás

|

A Need for Speed Paybackhez végre nem kell internetkapcsolat, viszont emiatt kikerült belőle egy funkció, ami, úgy tűnik, fontos lett volna néhány rajongónak.

Hirdetés

Most egy darabig még lelkesen frissítgeti, toldozgatja, bővíti a Need for Speed Paybacket a Ghost Games, de azt csak remélhetjük, hogy a legnagyobb problémákkal, mint a fejlesztés  rendszere, az előrehaladás és a jutalmazás, szintén kezdenek valamit.

Hirdetés

Viszont annak mindenképp lehet örülni, hogy valamikor idén visszatér az Online Free Roam, így kószálhatunk majd más játékosokkal együtt Fortune Valley-ben. Ingyenes lesz a frissítés, további részletek még nincsenek, egy rövid tweetben érkezett a bejelentés, amivel a csapat egyébként egyben boldog új évet is kívánt.

Egyelőre nincs infó arról, hogy a sorozat idén, vagy jövőre folytatódik, egyáltalán lesz-e következő rész, és ha igen, marad-e a Ghost Games kezében a fejlesztés. Ha tippelnem kéne, azt mondanám, jövőre és marad.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)