Hirdetés

Need for Speed Payback - rengeteg mindent javít az első patch

|

Ahogyan egyetlen játék sem hibátlan megjelenésekor, úgy a Need for Speed Payback is szenved pár hibától, viszont a Day One Patch letöltése nagyon sokat fog javítani rajta.

Hirdetés

Bár csak pár nap múlva debütál a Ghost Games legújabb versenyjátéka, a Halálos iramban adaptációnak is beillő Need for Speed Payback, a legelső tesztek már megérkeztek és vegyes képet festenek róla. Talán a legelső update szépíti egy picit.

Hirdetés

Noha a Need for Speed Payback csak november 10-én jelenik meg a főbb platformokra, a Deluxe Edition már elérhetővé vált, így a fejlesztőcsapat is kiadta az első napi patchet a teljesítmény javítása, a játék csiszolása érdekében. Az update ugyanis elképesztő mennyiségű hibát igyekszik orvosolni, így többek között megoldja a program eventek alatti esetleges összeomlását, javít az AI-n, csiszol az audión és a felhasználói felületen, fejleszt a karakteranimációkon és így tovább. A teljes listát a hivatalos honlapon olvashatjátok, de készítsetek be hozzá kávét. 

Ha kíváncsiak vagytok rá, a Need for Speed Payback ingyenesen kipróbálható

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)