Hirdetés

Need for Speed Payback - változik a fejlődési rendszer, kicsit könnyebb lesz a gyűjtögetés

|

Több baj van a Need for Speed Paybackkel, mint amit egy-egy kósza frissítés meg tudna oldani, de azért kezdetnek nem gond, hogy elkezdték helyrerakni az alkatrészek beszerzésének módját.

Hirdetés

A Ghost Games és az EA elkezdték kalapálni a Need for Speed Payback enyhén szólva is problémás fejlődési rendszerét, amiben kártyákkal lehet tuningolni az autók egyes részeit. Nagyon nagy átalakítások nem történtek, de egy kicsit könnyebb lesz hozzájutni azokhoz az alkatrészekhez, amikre szükségünk is van.

Hirdetés

Első körben a játék tuning üzletében 30 perc helyett 10 percenként frissül a kínálat, illetve az itt árult lapok között már ritkább darabok is nagyobb eséllyel fognak felbukkanni. A játékban teljesített versenyekért, eseményekért több pénzt és REP-et kapunk majd, aminek köszönhetően több szállítmányt és több alkatrész token lesz a jutalmunk. A Ranked Speedlist már minden versenyzőnek 100% eséllyel kidob egy alkatrészt, míg a többi résztvevőnek is legalább 50 százalék esélye lesz egy-egy darabra.

A fejlődési rendszer tehát továbbra is marad a véletlenszerű alkatrészeken alapuló megoldás, de legalább nagyobb eséllyel és kicsit gyorsabban kaphatjuk meg a dolgokat, amikre szükségünk van. A Ghost Games megígérte, hogy a jövőben is folyamatosan finomítanak majd a rendszeren.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)