Hirdetés

Need for Speed Payback - új screenshotokon egy ismerős csapat

|

A Need for Speed Payback készítői a sorozat múltjából is merítenek, így a ProStreet egyik csapatát is viszontláthatjuk az új rész ellenfelei között.

Hirdetés

Ugyan a Need for Speed Payback sztorijában a legnagyobb ellenfelünk a The House nevű banda lesz, nem minden versenyben őket, vagy a rendőröket aprítjuk majd. Különböző utcai ligákban is bizonyítanunk kell majd, ezek közül mutattak be röviden nemrég egyet a készítők.

Hirdetés

A tíz ilyen ligából a Noise Bomb összesen az ötödik, amivel megismerkedhettünk (a játék weboldalán a korábban bejelentett négyről is olvashattok) és az Offroad kategóriából a második versenysorozat lesz majd. Ezzel a bandával és a Need for Speed Paybackben is feltűnő vezetőjükkel, Aki Kimurával egyébként már a ProStreetben is megmérkőzhettünk. Az ő verdáikról kaptunk három screenshotot is, ezeket lejjebb találjátok.

Nektek ki a kedvenc ellenfeletek a Need For Speed szériából?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)