Hirdetés

Need for Speed Payback - Fortune Valley világát mutatja be az új előzetes

|

Jóllehet a verdák a legfontosabbak egy versenyjátékban, de rengeteg múlik a világon is, amiben furikázhatunk velük, főleg egy olyan nyitott világú, a narratívára erősen építő cím esetében, mint a Need for Speed Payback. Nézzünk kicsit körbe a helyszínen!

Hirdetés

A Need for Speed Payback gépigénye mindenki számára világossá tette pár napja, hogy milyen vas kell majd ahhoz, hogy elégedetten duruzsoljon a gépünk a Ghost Games legújabb játékát futtatva, most pedig azt is megvizsgálhatjuk, hogy mennyire részletgazdag és kidolgozott az a világ, ami megdolgoztatja majd a hardverünket. 

Hirdetés

A Need for Speed Payback sztorijának egy Las Vegasra emlékeztető város, Fortune Valley ad helyet, amelynek minden sarkán vár majd ránk valami tennivaló, hiszen a történet feltérképezése mellett többek között feloldható kihívások, a különböző frakciókhoz kapcsolódó gyorsulási versenyek és kipofozandó roncsok is várják a sofőröket. Felkutathatunk különféle márkakereskedéseket új verdákért, felkutathatunk boltokat tuningcuccokért, valamint garázsokat is vásárolhatunk kedvünkre, ahol csendesen átszabhatjuk a járgányainkat. Ha pedig még ennél is nagyobb izgalmakra vágyunk (és miért is ne vágynánk?), menekülhetünk a rendőrök elől a loottal. Így néz ki az egész egyben:

A Need for Speed Payback megjelenés november 10-én érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)