Hirdetés

Need for Speed Payback - zseni a GTA 5-ben elkészített trailer

|

A Grand Theft Auto V-ben alkották újra a Need for Speed Payback első trailerét, a végeredmény pedig igazán kiemelkedő és izgalmas lett!

Hirdetés

Nemrég lehullt a lepel a következő Need for Speed játékról, amit szintén a Ghost Games fejleszt és az EA komoly szerepet szán neki az E3-at felvezető EA Play nevű eseményén is. A versenyjáték sokkal nagyobb hangsúlyt fektet majd a sztorira és ez a pár napja bemutatott videón is meglátszott. Tökéletes alapanyag egy kis kreatív ötleteléshez. 

Az alább megtekinthető videón például azt láthatjátok, hogyan fest a Need for Speed Payback trailere a Grand Theft Auto V-ben újraalkotva. Az alkotók elképesztő részletességgel készítették el ezt az anyagot, ami főleg akkor látszik, ha a Ghost Games trailerét is elindítjátok alatta. Mutatjuk a tutit: 

És akkor emlékeztetőként az eredeti változat:

A jelenlegi tervek szerint a Need for Speed Payback november 10-én érkezik meg. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)