Hirdetés

Need for Speed Payback - ez kap helyet a kipróbálható verzióban

|

Összesen tíz órát tölthetünk el a játékkal, de természetesen nem játszhatjuk végig.

Hirdetés

Bár a Need for Speed Payback csak november 10-én jelenik meg, az EA Access és Origin Access előfizetők már holnap elkezdhetnek játszani vele.

Hirdetés

A rendelkezésre álló 10 órát főleg a többjátékos Speedlistekkel fogjuk tudni kitölteni, de a kipróbálható verzióban helyet kap a kampány első két küldetése, köztük a Highway Heist, amit az E3-on láthattunk először. A Speedlist kihívások során választunk egy aszfaltra való és egy off-road autót, majd velünk azonos teljesítményű játékosok ellen szállunk versenybe, és ha jól teljesítünk, előre haladhatunk egy ranglétrán. Mivel ez nem egy demó, az elért eredmények megmaradnak, és a teljes játék megvásárlása esetén is megtarthatjuk azokat.

Az EA Access egy hónapra 990 Ft, az Origin Access pedig 3,99 euró. Természetesen aki előfizet, az hozzáférhet további teljes játékokhoz és trialokhoz is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)