Hirdetés

Need for Speed - ingyen kipróbálható a PC-s változat

|

Akinek még nem volt szerencséje a Need for Speed sorozat legfrissebb részéhez, most 10 órát fizetés nélkül is eltölthet vele.

Hirdetés

Sajnos nem lett nagyon jó a Need for Speed, és örülnénk, ha valaki átvenné végre a szériát a Ghost Gamestől. Erre most még biztosan nem kerül sor, a 2017-es folytatást is ők készítik.

Mindenesetre egy próbát megér, nem élvezhetetlen, csak ne várjatok Underground-szintű élményt. Szerencsére az Electronic Arts most lehetőséget ad minden PC-s játékosnak arra, hogy teljesen ingyen, összesen 10 órán keresztül játsszon vele, és ha valaki ezután kedvet kap a teljes változathoz, onnan folytathatja, ahol a demót abbahagyta. A trialben minden elérhető, csak a játékidő korlátozott. Innen tudjátok letölteni, csak egy Origin fiók szükséges, ami szintén bérmentve és gyorsan regisztrálható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)