Hirdetés

Need for Speed: Pro Street?

|

Az nfsplanet.com rajongói oldal információi szerint már pletykálkodnak a Need for Speed sorozat következő, tizenegyedik részének alcíméről, mely állítólag Pro Street lesz.

Hirdetés

Sokat még nem tudni róla, de úgy tűnik, hogy az idei E3 rendezvényen jelentik majd be hivatalosan az Electronic Arts standján. Az az információ azonban biztosan téves, hogy az E3 2007 májusban kerül megrendezésre, hiszen még tavaly ősszel jelentették be, hogy a drasztikus átalakítások miatt a show a továbbiakban nem Los Angelesben, hanem Santa Monicában kerül megrendezésre júliusban, néhány óriási hangárban.

Így aztán egyelőre nem tudni, hogy valójában mikor lesz az új NFS hivatalos bejelentése. Mindenesetre arról már szól a fáma, hogy állítólag továbbfejlesztik az AutoSculpt rendszert (az egyes karosszériaelemeket teljesen testreszabhatjuk), a játék maga pedig egészen új grafikai motort kap, s talán még a túlzott filmes hatásokat is kiirtják majd. Részletek tehát valószínűleg idén tavasszal várhatóak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)