Hirdetés

Need for Speed - ugyanazt a motort használja, mint a Star Wars Battlefront

|

A DICE Frostbite motorért felelős rendezője megerősítette, hogy a Ghost Games rebootja is a Star Wars lövölde verziójából él majd.

Hirdetés

Túl sokat még nem tudunk a Ghost Games féle Need for Speed epizódról, de azt igen, hogy a látványra nem panaszkodhatunk majd köszönhetően a Frostbite motornak, ami egyébként pont az a verzió lesz, amit a Star Wars: Battlefront is használ.

A DICE Frostbite motorjáért felelős Johan Andersson Twitteren erősítette meg a hírt. Ennek köszönhetően a szénné tuningolt négykerekű csodáink gyönyörűen vágtatnak majd az aszfalton. Az EA egyébként rengeteg címben szerepelteti a Frostbite motort, az új Battlefield, Need for Speed, Mass Effect és Dragon Age játékok is ezzel dolgoznak majd.

Az első videót elnézve egy szavunk sem lehet a motor választására. Nektek mennyire jön be az, amit eddig az új Need for Speed-ről láttatok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)