Hirdetés

Need for Speed: Rivals - hogyan működik az AllDrive? (videó)

|

A novemberben érkező új Need for Speedet az úgynevezett „AllDrive” rendszer köré építették - de mit is tud ez valójában?

Hirdetés

November 22-én jelenik meg a Need for Speed: Rivals, ami bőven tartogat érdekességeket, melyek jelentősen javíthatnak a széria megítélésén.

Tegnap megtudhattuk, hogy azok szerint, akik már mindkettőt kipróbálhatták, a PlayStation 4-es verzió szebb lesz a PC-snél, de ez nincs hatással a játékmenetre. Minden kiadás megkapja az AllDrive funkciót, ami hibátlanul összemossa az egyjátékos és többjátékos módokat, hogy bármikor csatlakozhassunk másokhoz, és hozzánk is bárki kapcsolódhasson vagy ellenfélként, vagy segítőként. Az Interceptor játékmódban egy barátunknak segíthetünk meglógni a rendőrök elől, de a versenyekbe is becsatlakozhatunk. A többit nézzétek meg videón, eléggé bejövős a cucc.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)