Hirdetés

Need for Speed: Rivals launch trailer - nincs mit megbánni

|

Hamarosan befut a Ghost Games első Need for Speed játéka, ám a megjelenés előtt még megnézhetjük a Rivals utolsó előzetesét.

Hirdetés

A Need for Speed franchise következő epizódja annyiban már biztosan különbözik az elődjeitől, hogy a következő generációs konzolokra is megjelenik, illetve ez lesz a Ghost Games első önálló munkája a szérián belül és rajtuk áll a folytatás sorsa is, tehát sok múlik a Need for Speed: Rivals teljesítményén.

A minap leközölt, legelső PlayStation 4-es értékelések alapján a Sony next-gen platformján már biztosan vette az akadályt külföldön a versenyjáték, azonban Európában csak november 29-én (hazánkban december 13-án) érkezik meg a boltok polcaira ez a verzió. A PC-s, Xbox 360-as és PlayStation 3-as kiadásokra november 19-ig kell várnunk, míg az Xbox One változat a szerencsés régiókban november 22-én rajtol el, nálunk viszont egyelőre ismeretlen időpontban. Ennyi adat feldolgozása után relaxáljunk a launch trailerrel:

Ti várjátok már a Need for Speed: Rivals premierjét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)