Hirdetés

Need for Speed: Rivals - a te autód, a te várad

|

Az új rendőr kaszt híre mellett most még többet tudtunk meg az autók testreszabhatóságáról és az előrendelői bónuszokról.

Hirdetés

A Need for Speed: Rivals weboldalán James Mouat, a játék vezető dizájnere kiemelte, hogy az egyik legfontosabb eleme lesz a Rivalsnak az autók kinézetének változtatása és személyre szabása, olyannyira, hogy például az AllDrive módban már messziről felismerhetjük barátaink autóját annak jellegzetességeiről.

Autóinkat elláthatjuk majd mindenféle logóval, matricával és sok-sok színnel, ám aki a rendőr frakciót választja, annak egy kicsit kisebb lesz ezekben a mozgástere, viszont ezt kompenzálják azzal, hogy ahogy fejlődünk felfelé az RCPD-nél, úgy kapunk egyre izmosabb járgányokat játékstílusunktól függően. A már bejelentett rendőr kasztok közül a Patrol, vagyis járőrautót lesz a legkönnyebb megszerezni. Az Enforcernek már nagyobb az ereje és ez a külsején is meglátszik, ezeken felül pedig a GamesCom-on újabb kaszt bejelentését ígérte az Electronic Arts.

Végül pedig bárhonnan is veszed meg előre a játékot (pre-purchase), járni fog hozzá egy Ultimate Cop Pack, de egyes helyeken még az Ultimate Racer Packot is hozzávágják. Ebben benne van az SRT Viper Time Attack, egy egyedi Colorful Dream kinézet és bónusz Speed Point.

Hat darab képpel is gazdagodtunk, ezek mindegyikét és a korábbiakat is megtekinthetitek a Need for Speed: Rivals galériánkban.

A Need for Speed: Rivals megjelenés idén novemberre várható PC, PlayStation 3 és Xbox 360 platformokon, míg PlayStation 4-re és Xbox One-ra (a next-gen verzió egyébként nem sokban fog eltérni) egy kicsivel később érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)