Hirdetés

Need for Speed: Rivals - traileren az ellenség

|

Új kedvcsináló érkezett az idei Need for Speed epizódhoz. Kis történeti felvezetés, kis hangulatkeltés, rengeteg lóerő.

Hirdetés

Nem mondhatni, hogy különösebben falhoz vágódtunk volna az új Need for Speed: Rivals trailertől, de a célját elérte. A hangulat teljesen átjött, és úgy tűnik, hogy ezúttal nem próbálnak meg komolyabb sztorit csavarni a játék köré (ami mondjuk a The Run esetében nem sült volna el olyan rosszul, ha nem lett volna rövidebb, mint a reggeli matiné első félideje).

A felállás tiszta: vannak a versenyzők, akik megszegik a törvényt és vannak a rendőrök, akik ennek nem örülnek. Mi majd alakíthatjuk mind a kettőt, a lényeg ugyanaz lesz: egy szép autóban élvezni a next-gen konfigok nyújtotta lehetőségeket. Lesz AllDrive, ami elmossa a határokat az egyjátékos és a többjátékos módok között, lesz megszámlálhatatlan mennyiségű szebbnél szebb négykerekű, és annyi aszfaltcsík, hogy az útkarbantartók jobban fognak gyűlölni minket, mint bármelyik szerv.

A Need for Speed: Rivals november 19-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra. Xbox One-ra november 22-én, PlayStation 4-re - hozzánk - december 13-án érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)