Hirdetés

Need for Speed Unbound gameplayt villantott és egy jó hírt is közölt a Criterion Games

|

A csapat előrelátó módon gondolt azokra a játékosokra is, akik sikítófrászt kapnak az új Need for Speed rajzfilmes effektjeitől.

Hirdetés

Bár hónapokig tartó információszivárgás előzte meg, egészen október 6-áig úgy érezte az Electronic Arts, hogy szükségtelen sietni a hivatalos bejelentéssel. Ekkor mindenki meggyőződhetett arról, hogy a korábbi pletykák javarészt igazat szóltak, s jóllehet, talán minden korábbinál megosztó a Need for Speed Unbound dizájnja, legalább nem lehet azzal vádolni a fejlesztést végző Criterion Gamest, hogy ne próbálkozna semmi újjal.

Azóta fény derült a vezethető járművek listájára, és még a gyűjtői kiadás tartalmát is megismerhettük. Utóbbiról valamiért azonnal Quentin Tarantino klasszikusa jutott eszünkbe.

Hirdetés

Természetesen a fejlesztőcsapat is tisztában volt azzal, hogy a graffitik-stílusát imitáló effektek nem fogják mindenki tetszését elnyerni, és mivel a céljuk értelemszerűen minél több játékos megnyerése, nem pedig az, hogy elriasszák őket, hát kikapcsolhatóvá tették az összes potenciálisan irritáló látványelemet.

Akinek viszont tetszenek, az ugyanúgy testre szabhatja a gyorsuláskor keletkezett csíkozódást és a gumiégetés hatására keletkezett füstöt, mint magát a járgányt. Darren White, a játék art directora blogbejegyzésében úgy fogalmazott, hogy a a Need for Speed Unboundhoz olyan művészi stílust választottak, amely jelentőséggel bír a játékmenet szempontjából, ünnepli a játékos tetteit, fokozza az élményét, és jutalmazza eredményeiért.

"Új szintre akartuk emelni a játékost a Need for Speed Unboundban a 'Tageknek' nevezett látványeffektekkel."

White hozzátette még, hogy a játékot realisztikus világa és járgányai a valóság talaján tartják, miközben az utcai művészetből inspirációt merítve kreatívan felforgatták a karakterek és a vizuális effektek ábrázolását, a játékost és tetteit kifejező illusztrációkká változtatva azokat.

A Need for Speed Unbound december 2-án jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X|S konzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)