Hirdetés

Need for Speed Unbound, Vampire Survivors és Lego Star Wars: The Skywalker Saga - ezzel játszunk a hétvégén

|

Anime módra driftelünk, ha velünk lesz az Erő, és túléljük a vámpírokat, akik nem is léteznek.

Hirdetés

Mások ilyenkor bevásárlással, sütéssel-főzéssel, takarítással, túrázással, esetleg társas életük kiteljesítésével töltik az időt, mi viszont az imént felsoroltakon túl még kedvenc hobbinknak, a videojátékozásnak is szorítunk helyet a sűrű napirendben. Személyes vallomásainkat átböngészve hamar képet alkothattok arról, hogy ki az, aki módszeresen halad és egyszerre csak egy játékra fókuszál, és ki az, aki bódult méhecskeként repül virágtól virágig, belekóstolva mindegyikbe, amelyik az útjába kerül.

Kommentben természetesen jöhetnek a saját élmények és tippek, de lássuk előbb a szerkesztőség önkéntes vallomástételét!

Hirdetés

HP - Számtalan problémám van a Need for Speed Unbounddal, de valamiért mégis ezzel múlatom az időt, és képtelen vagyok folytatni a God of War Ragnarököt. Velem van a gond, vagy a közepén tényleg kicsit leült a játék, ez tényleg csak szubjektív megítélés kérdése, te tény, hogy 2 hete mindig valami elvonja a figyelmemet. Közben még rosszul is érzem magam ettől, mivel nagyon sokra tartom Balrogék játékát, de valamiért elkerül most engem a varázs. Talán majd egy nyugodtabb pillanatomban jobban el tudok mélyedni az élményben.

Paca - Folytatom kalandozásaimat a Need for Speed Unboundban, ami nagyon lassan indult be, és nem teljesen átgondolt az egész rendszere, de jó élmény vele játszani, még van pár dolog, amivel elüthetem az időt. Emellett pedig visszatérek a God of War Ragnarökhöz, mert 10 órát tettem eddig bele, de nagyon messze még a vége.

Csirke - Mobilra is megjelent a Vampire Survivors, aminek masszívan függője lettem Xboxon. Pontosan tudom, hogy nem leszek képes ellenállni a csábításnak, gyenge ember vagyok.

Szada - Bekerült a Lego Star Wars: The Skywalker Saga a Game Passbe, így nem is lehet kérdés, hogy mivel fogom elütni a szabadidőmet, ez valószínűleg hosszú ideig ki fog tartani. Azt követően pedig jöhet a szolgáltatásba december 13-án érkező Potion Craft, alig várom már, hogy különböző löttyöket kotyvasszak jó pénzért.

Zs - Az volt a tervem, hogy Szadához hasonlóan rácuppanok a Game Passbe bekerülő Lego Star Wars: The Skywalker Sagára, ám elkövettem azt a hibát, hogy a hétvégén letöltöttem a Deathloopot, és onnantól kezdve el is dőlt a következő hetekre való szabadidőm sorsa. A jelek szerint az Arkane Studios nálam egyszerűen nem tud mellélőni (most csináljunk úgy, mintha sosem történt volna meg a Wolfenstein: Youngblood), így már előre félek a jövőre érkező Redfalltól.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hunter - Rengeteg dolgom van még a WoW-ban mielőtt elindulna a Season 1, de ha túl vagyok legfontosabbakon, akkor utána neki akarok ugrani a demóknak, amik felbukkantak a Game Awards után a Steamen. Egy rakat cuki kis indie játékot állítottak ki a kipróbálható szekcióba, szóval a hétvégét felfedezéssel fogom tölteni.

Mookid - Döbbenten olvasom a kollégáim ajánlóit, nekem ugyanis nagyon nehéz elfogadni, hogy felnőtt, komoly emberek NEM a Choo-Choo Charlesszal játszanak éppen. Tudjátok, ez az a viccnek indult, aztán fullos játékká kikerekített őrület, amelyben egy szigeten egy vonatról lőjük Thomas, a gőzmozdony és az IT bohócszörnyének  szerelemgyerekét, egy póklábakon futkosó démonmozdonyt. A játék ráadásul nem csak pont olyan, mint ahogy hangzik, hanem pont olyan jó is.

Chava - A kíváncsiságtól hajtva átrágom magam a Dragon Age: Absolution animációs sorozaton, aztán attól függően, hogy mennyire ragad magával a hangulata, vagy a Dragon Age: Inqiusitiont kapom elő, vagy a The Witcher III: Wild Huntot, amelynek felfrissített változata miatt előreláthatóan nem azzal fogok játszani az ünnepek alatt, amivel eredetileg szerettem volna.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)