Need for Speed: Undercover gépigény

|

Az Electronic Arts újfent megkísérli helyreállítani a Need for Speed széria ilyen-olyan okokból megtépázott hírnevét.

Csapj le a Witcher 3 GOTY kiadására akár 5 990 Ft-ért! Hirdetés
Ezúttal a törvény erejét hívja segítségül, ugyanis a játékost egy beépített zsaru bőrébe ülteti. Azt már tudjuk, hogy demót nem terveznek a legfrissebb NFS epizódból, de a német fórum "Frag' den Entwickler" vagyis "Kérdezd a fejlesztőt" rovatának hála kiderült néhány újabb apróság a játékról. Többek között megismerhettük a minimális rendszerkövetelményt:Windows XP és VISTA a legfrissebb szervízcsomagokkal együtt
Intel Pentium 4 (vagy annak megfelelő) CPU 2.8GHz vagy jobb (3.0GHz Windows Vista esetén)
1GB RAM memóra
Geforce 6500, Radeon 9500 vagy jobb DirectX 9 kompatibilis grafikus kártya Pixel shader 2.0 támogatással, vagy jobb (csak AGP és PCIe)
DirectX 9 kompatibilis hangkártya
8X vagy gyorsabb DVD Drive
5.5 GB szabad hely a merevlemezenA Most Wanted szellemi örökösének mondott Undercover-t az elmúlt másfél év során igyekeztek minden téren továbbfejleszteni a várakozásokat kissé alulmúl Pro Street-hez képest. A város térképe már a kezdetektől fogva nyitott lesz, és mindent bejárhatunk korlátozás nélkül. Fejlesztették a sérülésmodellt, ami figyelembe veszi az ütközési pontot, a sebességet, a jármű tömegét és szerkezetét is. A fejlesztett MI-nek hála a közlekedésben résztvevő járművek "vezetői" egy bizonyos szint túllépése után nyakunkra hívhatják a zsarukat. Lesznek persze olyan missziók is, amikor egy rendőrautó volánja mögött ülve kergetjük a rosszfiúkat. Érdekes még a napszak megválasztása. A filmesek által Magic Hour-nak hívott korareggeli időszakot szúrták ki, amikor a színek aranyba hajlanak, de a fény még nem túlságosan erős. Így kívánnak drámai hatást kölcsönözni az eseményeknek. A karrier mód játékidejét mintegy 20-25 órára becsülik.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!